Ismeritek a játékot?

 2009.06.16. 13:37

Néhányaknak ismerős lehet...

SECOND LIFE...

Hát igen... Egy virtuális játék, vagy mégsem játék?

Volt "szerencsém" ebben a virtuális térben (később: SL) egy kisebb időt eltölteni, felfedezni, ismerkedni, hogy szerencsémre vagy sem, később elmagyaráznám.

Egy kis ízelítőt adnék nektek, leendő SL-eseknek. Bemutatnám a magyar SL pár hírhedt játékosát, akiknek nem is játék ez az egész...

Nos, miről is szól ez az egész? Csinálsz egy avatart, elnevezed, alakítgatod később a külsejét (Mondanom se kell mindenki egyenribanc-strici kinézettel bír ott, mindneki beleszerelmesedik az avatarokba, mert az húdejólnézki, na de mind1, itt látszik milyen értelmes egyének vannak..), építesz, pénzt tölthetsz fel, aztán a hülyébbek vagyonokat ölnek bele.

Az elején jó poénnak indul, tanulgatod a játékot, sok emberrel beszélgetsz, klubokba jársz, zenét hallgatsz, házad van, dolgozol (erotikus táncos, kurva), stb...

Aztán kezd unalmas lenni, megismerkedsz a magyarokkal, jófejnek tűnnek, de kezdesz a látszat mögé is bepillantást nyerni. És elhányod magad.
Szörnyű, hogy milyen szánalmas emberekkel van tele. És ha nem vagy okos, te is olyanná válsz!

A továbbiakban leírnék pár embert, akikről tudnod kell 1-2 dolgot, mielőtt elindulsz a nagyvilágban:)

Dettike66 Waco: Naná, hogy vele kezdem! Ő ott a helyi kurva. Minden férfi avatar volt már a partnere, mindenkibe volt már szerelmes (ugyanis lehet partnered a játékban). És ha ez nem elég, mindenkivel akart találkozni már, de mindig közbejött valami (érdekes...)  :)
Ja, majdnem elfelejtettem! Ő egy kb 40éves nő, gyereke van, de mégis ott ül naphosszat a gép előtt, a pasijaival dug, ahelyett,hogy nevelné a kislányát:) Szép anyu... De ezt nehéz felfogni a csepp "valahatalánagyvoltott"-jával.

 

Cherrys Meredith: hmm.. ő is egy szinten van Dettivel. Neki is volt már mindenki a partnere, szerelme. Ha megnézed iwiwen, Kubáig menekülsz hátraszaltóban (Röfröf). De tudjátok mit? Respect neki, mivel ő az egyedül, aki ugyanolyan disznófejet kölcsönöz az avatarjának, mint amilyen igaziból van neki:)

Wadkan Westland: Ő a helyi "góré", legalábbis ezt képzeli magáról. Maximum 15 éves, ne tévesszen meg a látszat. De nem sok vizet zavar, ha elnézed a keményfiú beszólásait:)

XmomoX Magic (vagymi): Cherrys és Detti pepitában. Ugyanazt tudnám elmondani, ő is bűnronda, mindenkibe szerelmes 1 hétig, és egy nagyképű ribanc pluszba:)

Atthosz Amiot: uhh... Na ő aztán nem semmi. Kb 16 évesen kezdett el játszani , azóta lehet több, de agyilag visszamaradt a macicsoportnál. Szörnyen irritáló jelenség, programokat szervez (Egri csillagok délután), és addig bombáz míg el nem mész, miközbe leszarod magasról. Akkora pofája van hogy az leírhatatlan, miközbe élőben egy kis nyomorék. :)

 

Hmmm.. kit is mondhatnék még??...

 

Ja igen, van egy hely, ahol minden SL-ező elkezdi pályafutását, a H-art.
Hosszú hónapokig foglalkoztatott a kérdés, de még nem tettem fel.
Miért?Miért?Miért?
Miért jó egész áldott nap egy kibaszott tetőn ülni, és miért kell mindennap "kialegtrógerebblegundorítóbbemeföldön" világversenyt rendezni? Hát, ők biztos tudják :) De különösebben nem izgat a téma. Inkább kerülje mindenki el ezt a fura helyet, mert ott biztos nincs ki minden kerék, ahol egy házaspár a főnök, akik reggel felkelnek, beülnek 2 gép elé, és lesik egymás aviját estig. Számomra felfoghatatlan:)

Egyelőre ennyi.

Majd még írok, ha ihletet kaptam:)

A viszontlátásra!

(Jah, és ha még ezek után is kedvet kaptatok játszani, töltsétek le, regeljetek! Secondlife.com)
 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szennytarsadalom.blog.hu/api/trackback/id/tr981188745

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Wadkan 2010.03.02. 00:24:18

Nem is vagyok 15 éves=D A többiek jellemzésével egyébként nagyjából egyet értek:) De azért kíváncsi lennék rád is aki ezt írta, magadat kihagytad a felsorolásból pedig te sem lehetsz egyszerű eset:) mellesleg ez kicsit óvodás színvonalra vall hogy így leírod a gondolataidat egy nyilvános blogba,minden embert lehet véleményezni ha mindenki mindenkiről mindent elmondana mivé lenne a világ... tudod a vélemény olyan mint a seggjuk,mindenkinek van de senki nem kíváncsi a másikéra;)

Steve84 2010.03.02. 12:38:07

Szia kedves névtelen barátom!

Nagyon ügyes vagy,hogy névtelenül irkálsz ilyen dolgokat emberekről mert ezek szerint te sem vagy különb hogy névtelenül olyan dolgokat irsz amihez szerintem semmi közöd,mint pl:ki milyen rl hogynéz ki,vagy miért is ül a számitógép elött,de mivel te ilyen jól ismered az illetőket ezek szerint akkor te sem ülhettél keveset a gép elött:)
Biztos te egy tökéletes ember vagy külsőleg és semmi hibád sincsen és biztos nagyon kedves is vagy:D csak nem vagy egyenes hogy ezt nem az illetők szemébe mondod meg hanem helyette irkálsz Blogokat mint egy ovodás:)
A felsorolt emberek közül mindegyiket ismerem lehet jobban mint te sőt biztos:) és amiket leirtál nem felel meg a valóságnak ha már blogot irsz igazságot irj le ne hülyeségeket.
Te elég sokat játszhattál sl-el hogy így vágod ki milyen rl akkor még sem olyan szar játék ez nem?:)
Ui:Ahelyett hogy ilyen szarsággal foglalkozol hogy ki milyen foglalkozz azzal ha problémád van valakivel állj elé és mond meg vagy szard le nagyivből ne blogokat firkantsál :)
Szánalmas vagy............

Dettike66 Waco 2010.03.02. 16:50:54

Drága kedves ismeretlen barátom , vajon elgondolkoztál azon, hogy kit és miért rágalmazol, mert ha nem akkor most megteheted, képes leszek jogi útra térni, és kideríteni te ki vagy és milyen jogon írod ezt!!
Senkit nem ismersz, max annyit amennyit hallottál, nem ismersz minket, nem tudsz rollunk semmit, én vállalom amit tettem, és tudom mit nem, és tudom én ki vagyok, de bemásolok, egy kis dolgot, amiről gondolkozz!

Rágalmazás

179. §
(1) Aki valakiről, más előtt, a becsület csorbítására alkalmas tényt állít vagy híresztel, vagy ilyen tényre közvetlenül utaló kifejezést használ, vétséget követ el, és egy évig terjedő szabadságvesztéssel, közérdekű munkával vagy pénzbüntetéssel büntetendő.
(2) A büntetés két évig terjedő szabadságvesztés, ha a rágalmazást
a) aljas indokból vagy célból,
b) nagy nyilvánosság előtt,
c) jelentős érdeksérelmet okozva
süti beállítások módosítása